ツナモネ tuna mornay レシピ・作り方
材料(2人分)
- にんじん(carrot) 1/2
- 玉ねぎ(onion) 1/2
- コーン(corn) ひとつかみ(small handful)
- チーズ(cheese) ひとつかみ(small handful)
- 塩胡椒(salt and pepper) 少々(Dash)
- ツナ(tuna) 80g
- 豆乳(soy milk) 200ml
- 小麦粉(flour) 大さじ2(2Tbsp)
- バジル(basil) 少々(Pinch)
- パン粉(bread crumbs) 適量(Dash)
- チーズ(cheese) 沢山(generous amount)
作り方
-
1
オリーブオイル、にんじん、玉ねぎ、コーンを鍋に入れる
Put olive oil, carrot, onion and corn in a saucepan and heat. -
2
柔らかくなるまで5分ほどかき混ぜる
Cook stirring for about 5 minutes or until soft. -
3
小麦粉を入れて1分ほど焦がさないように混ぜる
Add flour cook about 1 minute.Keep stirring so it doesn't burn. -
4
豆乳を加え絶えずかき回しホワイトソースにする
Add soy milk, stirring constantly it becomes a thick white sauce. -
5
火からおろす
Remove from heat. -
6
チーズと塩コショウ、ツナを入れてよく混ぜる
Stir in cheese, salt and pepper. Add tuna and mix well. -
7
耐熱皿に入れる
Put mixture into a baking dish. -
8
チーズ、バジル、パン粉をかける
sprinkle with cheese and some basil and bread crumbs. -
9
20分ほど焼く
Bake for about 20 minutes.
今回はスキレットを魚グリルで焼きました
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