白味噌のお味噌汁/White Miso Soup レシピ・作り方
材料(2人分)
作り方
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1
材料です。
Ingredients. - 2 人参は半月切りに、大根はいちょう切りに、長ねぎは斜め薄切りにする。
- 3 鍋にだし汁と人参、大根をいれて火にかけ、やわらかくなるまで弱火で3~4分煮る。
- 4 長ねぎを加えて1~2分煮たら火を止め、白味噌を溶かしいれる。
- 5 <In English>
- 6 Cut the carrot into half-moon and daikon radish into quarter-rounds.
- 7 Cut the Naga-negi onion diagonally.
- 8 Place Dashi stock, carrot and daikon radish in a pot, and bring to boil over a low heat.
- 9 Simmer until tender for about 3-4 minutes.
- 10 Add the Naga-negi onion, and simmer for 1-2 minutes.
- 11 Turn off a heat, and add the white Miso gradually.
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ポーカーにはポーカー2020/05/26 18:29具をアレンジして作りました。
優しい味で、美味しかったです(^o^)
UseWhite Miso, sweet and soft taste miso soup.