材料です。
Ingredients.
鍋に湯を沸かし、ささみを火が通るまで茹でる。粗熱を取り、手でほぐす。
トマトはくし切りにする。水菜は5センチの長さに切る。
鍋に湯を沸かし、表示通りにうどんを茹でる。
流水でもみ洗いをし、氷水で麺をしめて水気をよく切る。
皿にうどんを盛り、ささみ、トマト、コーン、水菜をのせて合わせたAをかける。
<In English>
Boil the chicken breast until cooked. Let it cool, and tear into strips.
Cut the tomato into wedges, and cut the Mizuna into 2 inch length.
Boil the Udon noodles according to package instructions.
Rinse in running water and place in ice water to make the texture firm. Drain well.
Serve Udon noodles on a plate, and top it with chicken breast and vegetables.
Pour the mixture of condiments A:.
管理栄養士 柴田真希さんのレシピです。
レシピID: 1460015346
公開日:2017.01.25
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