黒みつ生姜豆乳プリン Ginger Pudding レシピ・作り方

材料(4カップ人分)
- 黒蜜 小さじ2~大さじ1
- A)粉ゼラチン 5g
- A)水 大さじ2
- B)豆乳 1 1/2カップ
- B)すりおろし生姜 小さじ1
- B)砂糖 大さじ2
- ---English---
- Serves: 4 cups
- 2 Tsp.-1 Tbsp. Brown sugar syrup
- A: 1 Tsp. Powdered gelatin
- A: 2 Tbsp. Water
- B: 1 1/4 US cups Soy milk
- B: 1 Tsp. Grated ginger
- B: 2 Tbsp. Sugar
作り方
-
1
材料です。
Ingredients. -
2
A)をあわせてゼラチンをふやかしておく。
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3
鍋にA)とB)を入れて、弱火にかけ沸騰させないようにゼラチンを溶かす。
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4
器に注ぎいれ、冷蔵庫で冷やし固める。(1時間半~2時間)
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5
黒みつをかける。
- 6 <In English>
-
7
Combine the ingredients A:, soak the gelatin.
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8
Put the A: and B: in a pot. place over the low heat to dissolve the gelatin, not to boil.
-
9
Pour the pudding cups, and keep in a refrigerator for 1.5-2 hours until set.
-
10
Sprinkle the brown sugar syrup.
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