焼きうどん Fried Udon Noodles レシピ・作り方
材料(2人分)
- うどん 2玉
- 豚肉 120g
- 塩・こしょう 少々
- キャベツ 120g
- 長ネギ 1/2本
- にんじん 1/5
- シイタケ 2枚
- 油 大さじ1
- ごま油 小さじ1
- A)オイスターソース 大さじ1
- A)醤油 小さじ2
- A)酒 大さじ1
- ---English---
- Serves: 2 Servings
- 2 portions (8.8oz) Udon noodles
- 4.2 oz thinly sliced pork
- A few dashes Salt and pepper
- 4.2 oz Cabbage
- 2 oz Naga-negi onion
- 1/5 Carrot
- 2 Shiitake mushrooms
- 1 Tbsp. Oil
- 1 Tsp. Sesame oil
- A: 1 Tbsp. Oyster sauce
- A: 2 Tsp. Soy sauce
- A: 1 Tbsp. Sake
作り方
-
1
材料です。
Ingredients. - 2 うどんは表示通りにゆでておく。
- 3 豚肉は一口大に切り、塩こしょうをする。キャベツはざく切りに、長ねぎは斜め切り、人参は表紙切り、しいたけは薄切りにする。
- 4 フライパンに油をいれて熱し、豚肉を炒める。火が通ったら残りの野菜をいれて炒め、うどんを加える。
- 5 合わせたAを回しいれ、全体に味がなじんだらごま油を加えて風味をつける。
- 6 <In English>
- 7 Boil the Udon noodles as the instructions.
- 8 Cut the pork into bite-sized pieces, and sprinkle salt and pepper.
- 9 Chop the cabbage into big pieces.
- 10 Cut the Naga-negi onion diagonally and the carrot into rectangles.
- 11 Chop off the stems of shiitake mushrooms, and cut into thin slices.
- 12 Heat the oil in a frying pan, and stir-fry the pork.
- 13 When the pork is cooked, add all the vegetables and stir-fry. Add the Udon noodles.
- 14 Add the mixture of condiments A:.
- 15 When the flavor has seeped into the ingredients, add the sesame oil as flavor.
楽天レシピのレシピ
関連情報
- カテゴリ
- 焼うどん
レポートを送る
6 件