サラダうどん Salad Udon Noodles レシピ・作り方
- 約15分
楽天レシピ
公式
ささみと彩り野菜を合わせたヘルシーうどん。A dish with chicken breast and three-color vegetables.
材料(2人分)
作り方
-
1
材料です。
Ingredients. - 2 鍋に湯を沸かし、ささみを火が通るまで茹でる。粗熱を取り、手でほぐす。
- 3 トマトはくし切りにする。水菜は5センチの長さに切る。
-
4
鍋に湯を沸かし、表示通りにうどんを茹でる。
流水でもみ洗いをし、氷水で麺をしめて水気をよく切る。 - 5 皿にうどんを盛り、ささみ、トマト、コーン、水菜をのせて合わせたAをかける。
- 6 <In English>
- 7 Boil the chicken breast until cooked. Let it cool, and tear into strips.
- 8 Cut the tomato into wedges, and cut the Mizuna into 2 inch length.
- 9 Boil the Udon noodles according to package instructions.
- 10 Rinse in running water and place in ice water to make the texture firm. Drain well.
- 11 Serve Udon noodles on a plate, and top it with chicken breast and vegetables.
- 12 Pour the mixture of condiments A:.
楽天レシピのレシピ
関連情報
レポートを送る
2 件