3種の手巻き寿司 Temaki Sushi レシピ・作り方
- 約30分
楽天レシピ
公式
おうちパーティに最適!3味楽しめる手巻き寿司です。Good for a house party. Enjoy hand-rolled sushi!
材料(6本人分)
- 温かいごはん 300g(1合分)
- A)酢 大さじ2
- A)砂糖 小さじ2
- A)塩 小さじ1/4
- のり 3枚
- <海老とアボカド>
- ボイルえび 4尾
- アボカド 1/4個
- 大葉 4枚
- B)マヨネーズ 大さじ1
- B)わさび 小さじ1/2
- <スモークサーモンとクリームチーズ>
- スモークサーモン 2枚
- クリームチーズ 20g
- かいわれ大根 10g
- <ソーセージとピクルス>
- ソーセージ 2本
- ピクルス 1本
- リーフレタス 1枚
- C)ケチャップ 大さじ1
- C)粒マスタード 小さじ1
- ---English--- 6 rolls
- 10 1/2 oz Cooked rice
- 3 Nori seaweed sheets
- A: 2 Tbsp. Vinegar
- A: 2 Tsp. Sugar
- A: 1/4 Tsp. Salt
- <Shrimp and Avocado>
- 4 (1 1/2 oz) Boiled shrimps
- 1/4 Avocado
- 4 Shiso leaves
- B: 1 Tbsp. Mayonnaise
- B: 1/2 Tsp. Wasabi
- <Smoked Salmon and Cream Cheese>
- 2 slices Smoked salmon
- 2/3 oz Cream cheese
- 1/2 oz Radish sprouts
- <Sausage & Pickles>
- 2 (1 1/2 oz) Sausages
- 1 (1/2 oz) Pickles
- 1 Leaf lettuce
- C: 1 Tbsp. Ketchup
- C: 1 Tsp. Grain mustard
作り方
-
1
材料です。
Ingredients. - 2 ボールに、ごはんと合わせたAをいれて混ぜ、酢飯を作る。のりは半分に切り、6枚にする。
-
3
<えびとアボカド>
アボカドはくし切りにする。Bは合わせる。 -
4
<スモークサーモンとクリームチーズ>
クリームチーズは縦4等分に切る。 -
5
<ソーセージとピクルス>
ソーセージは軽く温めて縦半分に切る。ピクルスは縦半分に、リーフレタスは一口大にちぎる。Cは合わせる。 - 6 のりの半分に酢飯をのせ、好きな具材をそれぞれのせて巻く。
- 7 <In English>
- 8 Put the rice and the mixture of ingredients A: in a bowl, and mix to make vinegared rice.
- 9 Cut the Nori seaweed sheets in half (make 6 sheets in total).
- 10 Prepare the ingredients.
-
11
<Shrimp and Avocado>
Cut the avocado into wedges. Mix ingredients B:. -
12
<Smoked Salmon and Cream Cheese>
Cut the cream cheese into 4 pieces lengthwise. -
13
<Sausage & Pickles>
Heat the sausage lightly, and cut in half lengthwise. - 14 Cut the pickles in half lengthwise, and cut the leaf lettuce into the bite-sized pieces.
- 15 Combine ingredients C:.
- 16 Place the vinegared rice onto the half Nori seaweed sheets.
- 17 Put each set of ingredients, and rolled up.
楽天レシピのレシピ
関連情報
- カテゴリ
- 手巻き寿司
レポートを送る
0 件
つくったよレポート(0件)
- つくったよレポートはありません