黒みつ生姜豆乳プリン Ginger Pudding レシピ・作り方
材料(4カップ人分)
- 黒蜜 小さじ2~大さじ1
- A)粉ゼラチン 5g
- A)水 大さじ2
- B)豆乳 1 1/2カップ
- B)すりおろし生姜 小さじ1
- B)砂糖 大さじ2
- ---English---
- Serves: 4 cups
- 2 Tsp.-1 Tbsp. Brown sugar syrup
- A: 1 Tsp. Powdered gelatin
- A: 2 Tbsp. Water
- B: 1 1/4 US cups Soy milk
- B: 1 Tsp. Grated ginger
- B: 2 Tbsp. Sugar
作り方
-
1
材料です。
Ingredients. - 2 A)をあわせてゼラチンをふやかしておく。
- 3 鍋にA)とB)を入れて、弱火にかけ沸騰させないようにゼラチンを溶かす。
- 4 器に注ぎいれ、冷蔵庫で冷やし固める。(1時間半~2時間)
- 5 黒みつをかける。
- 6 <In English>
- 7 Combine the ingredients A:, soak the gelatin.
- 8 Put the A: and B: in a pot. place over the low heat to dissolve the gelatin, not to boil.
- 9 Pour the pudding cups, and keep in a refrigerator for 1.5-2 hours until set.
- 10 Sprinkle the brown sugar syrup.
楽天レシピのレシピ
関連情報
レポートを送る
6 件