ラーメンサラダ Ramen Salad レシピ・作り方
材料(2人分)
- 中華めん(生) 1玉(120g)
- 人参 1/2本
- アボカド 1/2個
- スイートコーン 30g
- スライスアーモンド 適量
- オリーブオイル 適量
- 刻みパセリ(あれば) 適量
- (A)卵 1個
- (A)豆乳 大さじ1
- (A)粉チーズ 大さじ1
- (B)酢 大さじ2
- (B)醤油 大さじ1
- (B)オリーブオイル 大さじ1/2
- (B)粒マスタード・砂糖 各小さじ1
- ---English---
- Serves: 2 servings
- 1 portion (4.2 oz) Ramen noodles
- 1/2 Carrot
- 1/2 Avocado
- 1 oz Sweet corn
- Sliced almond, as you like
- Adequate amount of Olive oil
- A: 1 Egg
- A: 1 Tbsp. Soy milk
- A: 1 Tbsp. Grated cheese
- B: 2 Tbsp. Vinegar
- B: 1 Tbsp. Soy sauce
- B: 1/2 Tbsp. Olive oil
- B: 1 Tsp. Whole-grain mustard
- B: 1 Tsp. Sugar
作り方
-
1
材料です。
Ingredients. - 2 人参は千切りにして塩少々をふり(分量外)、 10分ほどおいて水気をしぼる。
- 3 スライスアーモンドは乾煎りをする。
- 4 フライパンにオリーブオイルをいれて熱し、混ぜ合わせた(A)をいれてスクランブルエッグをつくる。
- 5 鍋に湯を沸かし、中華めんを表示通りの時間ゆでる。冷水でしめ、ざるにあけて水気をしっかり切る。
- 6 ボールに中華めんと人参とスイートコーンを入れて混ぜ合わせる。アボカドを一口大に切る。
- 7 皿に混ぜ合わせた中華めんを盛り、(B)混ぜてかけ、アボカド、スクランブルエッグ、アーモンドをのせてパセリをちらす。
- 8 In english:
- 9 Cut the carrot into julienne strips, and sprinkle the salt.
- 10 Let stand for 10 minutes, and squeeze out to drain.
- 11 Roast the sliced almond.
- 12 Heat the olive oil over the heat and add the mixture of A: and make scrambled egg.
- 13 Bring water to the boil, boil the Ramen noodles by the instructions.
- 14 Rinse the noodles in cold water, and drain on a sieve.
- 15 Mix the noodles, carrot and sweet corn. Cut the avocado into bite-size pieces.
- 16 Place the mixed noodles in a plate, and pour the mixture of the ingredients B.
- 17 Put the scrambled egg and sliced almond, and sprinkle the chopped parsley.
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