バター鍋 Butter Flavored Pot レシピ・作り方
- 約15分
楽天レシピ
公式
バターが隠し味の、味噌ラーメン風鍋です。Add butter as subtle flavor, it's like ramen with miso soup.
材料(2人分)
- 豚薄切り肉 200g
- キャベツ 1/4
- もやし 1/2袋(100g)
- コーン 50g
- 中華めん 1玉
- バター 10g
- A)だし汁 2カップ
- A)味噌 大さじ3
- A)酒・みりん 各大さじ1
- A)すりおろしにんにく 小さじ1/2
- ---English---
- Serves: 2 servings
- 7 oz Thinly sliced pork
- 1/4 Cabbage
- 3 1/2 oz Bean sprouts
- 2 oz Canned corn
- 1 portion Ramen noodles
- 1/2 oz Butter
- A: 1 2/3 US cups Dashi stock
- A: 3 Tbsp. Miso
- A: 1 Tbsp. Sake
- A: 1 Tbsp. Mirin
- A: 1/2 Tsp. Grated garlic
作り方
-
1
材料です。
Ingredients. - 2 豚肉を食べやすい大きさに切る。キャベツをざく切りにする。
- 3 鍋にAをいれて煮立て、豚肉をいれる。豚肉に火が通ったら灰汁をとり、キャベツ、もやし、コーンをいれて蓋をし、2~3分煮る。
- 4 仕上げにバターをいれる。
- 5 具材を食べた後に中華めんをいれて数分煮込む。
- 6 <In English>
- 7 Cut the pork and cabbage into bite-sized pieces.
- 8 Put the ingredients A: in a pot, and boil, then put the pork.
- 9 When the pork is cooked, remove the scum.
- 10 Add the cabbage, bean sprouts and corn, cook for 2-3 minutes with a lid.
- 11 Add the butter into a pot.
- 12 After finish eating the ingredients, add the Ramen noodles, and cook for a few minutes.
楽天レシピのレシピ
関連情報
- カテゴリ
- その他の鍋
レポートを送る
0 件
つくったよレポート(0件)
- つくったよレポートはありません