南瓜コロッケ Pumpkin Croquettes レシピ・作り方
材料(12個人分)
- かぼちゃ 400g
- プロセスチーズ 30g
- A) 塩 小さじ1/3
- A) こしょう 少々
- A) 刻んだくるみ 30g
- B) パン粉 30g
- B) 粉末パセリ 小さじ1
- B) オリーブオイル 大さじ1
- ---English---
- Serves: 12 pieces
- 0.8 oz Pumpkin
- 1 oz Sliced cheese
- A: 1/3 Tsp. Salt
- A: A few dashes Pepper
- A: 1 oz Chopped walnut
- B: 1 oz Panko
- B: 1 Tsp. Powdered parsley
- B: 1 Tbsp. Olive oil
作り方
-
1
材料です。
Ingredients. - 2 かぼちゃは皮を向き、一口大に切る。鍋にかぼちゃの高さの半分くらいまで水を入れ、蓋をして蒸し煮にする。
- 3 水分を完全にとばし、かぼちゃがやわらかくなったら、マッシャーでつぶしてAを入れて混ぜる。
- 4 プロセスチーズを12等分にする。つぶしたかぼちゃを12等分にし、プロセスチーズを包むようにして丸める。
- 5 フライパンに(B)を入れて焼き色がつくまで乾煎りする。
- 6 乾煎りしたフライパンに丸めたかぼちゃを入れ、転がしながらまんべんなくつける。お好みでピックを指す。
- 7 <In English>
- 8 Peel the pumpkin, and cut into bite-sized pieces.Put pumpkins in a pot.
- 9 Pour water into the pot until half of them is covered.Cover with a lid, and simmer.
- 10 When the liquid is gone and the pumpkins are soft, mash with a potato masher.
- 11 Add ingredients A: and mix .
- 12 Divide the sliced cheese into 12 portions, also divide the mushed pumpkin.
- 13 Wrap melty cheese with the mashed pumpkin to make a ball.
- 14 Pour ingredients B: into a pan, and fry until the color of Panko turns golden brown.
- 15 Put the pumpkin balls into the frying pan with the Panko mixture.
- 16 Shake the frying pan back and forth to cover the pumpkin balls with Panko.
- 17 Garnish each ball with a pick if you like.
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- かぼちゃコロッケハロウィン向けアレンジ
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