鮭フレーク / Salmon Flakes レシピ・作り方
- 約10分
楽天レシピ
公式
市販の鮭フレークを手作りで。作り置きにもおすすめの常備おかず。"Salmon Flakes" is Popular souvenirs in HOKAIDO.
材料(6人分)
- 鮭 2切れ(200g)
- A)酒 大さじ1
- A)塩 小さじ2/3
- ---English---
- Serves: 6 servings
- 2 slices (7 oz) of Salmons
- A: 1 Tbsp. Sake
- A: 2/3 Tsp. Salt
作り方
-
1
材料です。
Ingredients. - 2 鍋に湯を沸かし、鮭を茹でる。火が通ったら取り出す。
- 3 鮭の皮、骨、血合いを取り除いてほぐす。
- 4 フライパンに鮭とAをいれて火にかけ、水分がとぶまで炒りつける。
- 5 <In English>
- 6 Fill a pot with water and boil the salmons. When they are cooked, take out from the pot.
- 7 Remove the skin, bones and dark red parts, and flake the salmon.
- 8 Put the ingredients A: and salmons in a frying pan, and fry until moisture has evaporated.
きっかけ
管理栄養士 柴田真希さんのレシピです。 Home made salmon flakes. Cook a lot at once, and enjoy everyday.
- レシピID:1460015339
- 公開日:2017/01/25
楽天レシピのレシピ
関連情報
- カテゴリ
- 鮭フレーク
レポートを送る
2 件