生姜とはちみつ葛湯 Honey kuzu yu レシピ・作り方
材料(2人分)
- くず粉 大さじ2
- はちみつ 大さじ1~2
- A)水 2カップ
- A)すりおろし生姜 小さじ2
- ---English---
- Serves: 2 servings
- 2 Tbsp. Kuzu root starch
- 1-2 Tbsp. Honey
- A: 1 2/3 US cups Water
- A: 2 Tsp. Grated ginger
作り方
-
1
材料です。
Ingredients. - 2 くず粉と水大さじ2(分量外)をいれてしっかり溶かす。
- 3 鍋に溶かしたくずと、Aをいれ、かき混ぜながら中火にかける。
- 4 とろみがついたらお好みの量のはちみつをいれて混ぜる。
- 5 <In English>
- 6 Put the kuzu root starch and 2 Tbsp. water (not included the list) , and dissolve.
- 7 Put the dissolved kuzu and ingredients A: into the pot, and stir over the medium heat.
- 8 When the drink thickens, add the honey to taste, and mix.
楽天レシピのレシピ
関連情報
- カテゴリ
- 葛粉生姜(新生姜)その他のソフトドリンク
レポートを送る
0 件
つくったよレポート(0件)
- つくったよレポートはありません