鶏のキヌア衣焼き Chicken Sauté レシピ・作り方
材料(2人分)
- 鶏むね肉 200g
- A)味噌 小さじ2
- A)酒・はちみつ 各小さじ1
- A)にんにくすりおろし 小さじ1/2
- 米粉 適量
- 溶き卵 2個分
- キヌア 85g
- 油 適量
- (付け合せ)千切りレタス、トマト お好みの量
- ---English---
- Serves: 2 servings
- 2 (7 oz) Chicken thigh
- A: 2 Tsp. Miso
- A: 1 Tsp. Sake
- A: 1 Tsp. Honey
- A: 1/2 Tsp. Grated garlic
- Adequate amount of Rice flour
- 2 beaten eggs
- 3 oz Quinoa
- Adequate amount of Oil
- ---As a relish---
- Shredded cabbage, As you like
- Tomato, As you like
作り方
-
1
材料です。
Ingredients. -
2
鶏肉を一口大に切り、(A)に10分位漬けておく。
キヌアをさっと洗い、水気を切って乾かす。 - 3 乾かした鶏肉に米粉、溶き卵、キヌアの順に絡める。
- 4 フライパンに油を多めに入れて火にかけ、油が温まったら鶏肉を入れ、中火で両面揚げ焼きにする。
- 5 油きりをし、皿に付け合せの野菜といっしょに盛りつける。
- 6 <In English>
- 7 Cut the chicken thighs into bite-sized pieces.
- 8 Put the chicken into the mixture of the ingredients A:, keep them for about 10 minutes.
- 9 Rinse the Quinoa, and drain well.
- 10 Coat the chicken with the rice flour, beaten egg and quinoa in this order.
- 11 Heat the oil in a frying pan.
- 12 Add the chicken into the pan and fry over the medium heat until browned on both faces.
- 13 Drain the oil well. Arrange them on a plate with the cabbage and tomato's.
楽天レシピのレシピ
関連情報
レポートを送る
1 件
つくったよレポート(1件)
-
mais2020/11/18 19:21お味噌とキヌアの香ばしさがよかったです