生姜スープ ginger soup レシピ・作り方
作り方
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- 1
- 卵をボウルに入れてかき混ぜる
Put egg in a bowl and beat.
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- 2
- 豆腐を一口大に切る
Cut a tofu into bite-size chunk.
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- 3
- 水、鶏がら、生姜、醤油を鍋に入れて火にかける
Put water, chicken broth mix, ginger and soy sauce into saucepan.
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- 4
- 沸騰したら豆腐を入れて沸騰させる
When it is boiling, add the tofu and heat until boiling.
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- 5
- 沸騰したら一旦火を止めて片栗粉を入れる
And then stop the heat and add dogtooth violet starch.
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- 6
- とろみが出るまで中火にかける
Simmer the soup in medium heat till the soup become thickened.
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- 7
- ゴマと卵を入れて30秒ほど混ぜる
Add in sesame seed and egg and stir about 30seconds.
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- 8
- お好みでごま油を入れる
Add in a dash of sesame oil if you want.
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- 9
- 味見をして必要なら塩を入れる
Try and more salt if you want.
きっかけ
仕事から帰ってきて疲れとる時でも簡単に作れるスープです❁
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あたたかい目で見て頂けると幸いです。
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