作り方
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- 1
- オリーブオイル、にんじん、玉ねぎ、コーンを鍋に入れる
Put olive oil, carrot, onion and corn in a saucepan and heat.
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- 2
- 柔らかくなるまで5分ほどかき混ぜる
Cook stirring for about 5 minutes or until soft.
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- 3
- 小麦粉を入れて1分ほど焦がさないように混ぜる
Add flour cook about 1 minute.Keep stirring so it doesn't burn.
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- 4
- 豆乳を加え絶えずかき回しホワイトソースにする
Add soy milk, stirring constantly it becomes a thick white sauce.
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- 5
- 火からおろす
Remove from heat.
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- 6
- チーズと塩コショウ、ツナを入れてよく混ぜる
Stir in cheese, salt and pepper. Add tuna and mix well.
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- 7
- 耐熱皿に入れる
Put mixture into a baking dish.
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- 8
- チーズ、バジル、パン粉をかける
sprinkle with cheese and some basil and bread crumbs.
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- 9
- 20分ほど焼く
Bake for about 20 minutes.
今回はスキレットを魚グリルで焼きました
きっかけ
オーストラリアのホストマザーにレシピを教えてもらいアレンジしました❁
今回はバター不使用です。
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あたたかい目で見て頂けると幸いです。
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