ツナモネ tuna mornay レシピ・作り方

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Vell
オーストラリアの家庭料理❁
自分の英語の勉強のために、英語でも記載してあります。
あたたかい目で見て頂けると幸いです。

Please enjoy❁

材料(2人分)

にんじん(carrot)
1/2
玉ねぎ(onion)
1/2
コーン(corn)
ひとつかみ(small handful)
チーズ(cheese)
ひとつかみ(small handful)
塩胡椒(salt and pepper)
少々(Dash)
ツナ(tuna)
80g
豆乳(soy milk)
200ml
小麦粉(flour)
大さじ2(2Tbsp)
バジル(basil)
少々(Pinch)
パン粉(bread crumbs)
適量(Dash)
チーズ(cheese)
沢山(generous amount)

作り方

  1. 1
    オリーブオイル、にんじん、玉ねぎ、コーンを鍋に入れる
    Put olive oil, carrot, onion and corn in a saucepan and heat.
  2. 2
    柔らかくなるまで5分ほどかき混ぜる
    Cook stirring for about 5 minutes or until soft.
  3. 3
    小麦粉を入れて1分ほど焦がさないように混ぜる
    Add flour cook about 1 minute.Keep stirring so it doesn't burn.
  4. 4
    豆乳を加え絶えずかき回しホワイトソースにする
    Add soy milk, stirring constantly it becomes a thick white sauce.
  5. 5
    火からおろす
    Remove from heat.
  6. 6
    チーズと塩コショウ、ツナを入れてよく混ぜる
    Stir in cheese, salt and pepper. Add tuna and mix well.
  7. 7
    耐熱皿に入れる
    Put mixture into a baking dish.
  8. 8
    チーズ、バジル、パン粉をかける
    sprinkle with cheese and some basil and bread crumbs.
  9. 9
    20分ほど焼く
    Bake for about 20 minutes.

    今回はスキレットを魚グリルで焼きました

きっかけ

オーストラリアのホストマザーにレシピを教えてもらいアレンジしました❁ 今回はバター不使用です。

公開日:2020/02/13

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カテゴリ
その他のグラタン

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Vell Welcome and thank you for visiting my page!! Please enjoy!! 素朴で優しい味付けです。 少し乳糖不耐性のため豆乳を使用しています。

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