パセリのおむすび Parsley Onigiri レシピ・作り方

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ほろ苦いパセリと、甘酸っぱいゴジベリーがアクセントのおむすび。 Goji berry is healthy and has sour-sweet taste.
みんながつくった数 1

材料(2個人分)

玄米ごはん
200g
A)刻みパセリ
1/2枝分
A)ゴジベリー
5g
適量
---English---
Serves: 2 pieces
7 oz
Cooked brown rice
A: 1/2 branch
Parsley
A: 1/4 oz
Goji berry
Salt, as you like

作り方

  1. 1
    材料です。
    Ingredients.
  2. 2
    パゼリは刻む。ゴジベリーは水で戻す。
  3. 3
    玄米ごはんと混ぜ、2等分してから、三角にむすぶ。
    ※握る時にお好みで塩(適量)を使用してください。
  4. 4
    <In English>
  5. 5
    Soak the goji berries in cold water. Chop the parsley.
  6. 6
    Combine the goji berries, chopped parsley and the brown rice, and divide into 2 portions.
  7. 7
    Shape them into triangle with your hands. (Sprinkle the salt on your hands if desire.)

きっかけ

管理栄養士 柴田真希さんのレシピです。

公開日:2017/01/25

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