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ぶりの照り焼き
レシピ詳細
ぶりの照焼き Amberjack Teriyaki レシピ・作り方
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米粉を使用したグルテンフリーのぶりの照り焼きです。甘辛ダレが食欲そそります。Gluten Free recipe, using rice flour.
みんながつくった数
6
件
材料(2人分)
ぶり
2切れ(200g)
塩
少々
米粉
適量
長ねぎ
1/2
油
大さじ1
(A)たまり醤油
大さじ1
(A)みりん
大さじ1
(A)酒
大さじ1
(A)砂糖
小さじ1
---English---
Serves: 2 servings
2 fillets (7 oz.)
Amberjack/yellowtail
A pinch of
Salt
Adequate amount of
Rice flour
1/2
Naga-negi onion
1 Tbsp.
Oil
A: 1 Tbsp.
Tamari soy sauce
A: 1 Tbsp.
Mirin
A: 1 Tbsp.
Sake
A: 1 Tsp.
Sugar
作り方
1
材料です。
Ingredients.
2
ぶりに塩をふり、15分以上おいておく。
出てきた水気をキッチンペーパーでしっかりふきとる。
3
ぶりの両面に米粉を薄くまぶず。ねぎは4等分に切る。
4
フライパンに油をいれて熱し、ぶりと長ねぎをいれて中火で両面こんがりと焼く。
5
合わせたAをいれて煮立て、魚に絡めながらとろみがついてきたところで火を止める。
6
<In English>
7
Sprinkle the salt on the Japanese amberjack fillets, and keep for about more than 15 min.
8
Wipe off the excess water with paper towel.
9
Coat both side of the Japanese Amberjack with the rice flour.
10
Cut the Naga-negi onion into 4 pieces.
11
Heat the oil in a frying pan, and fry the fish and Naga-negi onikon until browned.
12
Pour the mixture A: into the frying pan, and bring to boil.
13
Simmer the sauce while coating the fish. When it has thickened, turn off the heat.
お料理する上で知っていただきたいこと
きっかけ
管理栄養士 柴田真希さんのレシピです。
公開日:2017/01/25
このレシピの詳細を見る
つくったよレポート(
1
件)
2021/06/14 18:00
甘辛タレがすごく美味しかったです♪(๑ᴖ◡ᴖ๑)♪
アラフォーの徒然ご飯
レポートありがとうございます^^!美味しく作っていただき嬉しいです★是非またつくってみてくださいね♪
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