トマトのすり流し Surinagashi レシピ・作り方
- 約15分
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公式
チアシード入りで腹持ちもよく、お腹もすっきりの冷静スープ。Surinagashi means cold soup. Good for summer!
材料(2人分)
作り方
-
1
材料です。
Ingredients. - 2 チアシードと水を合わせてふやかしておく。
-
3
トマト、玉ねぎをざく切りにする。
大葉を千切りにする。 - 4 ミキサーにA)を入れて撹拌する。
- 5 ふやかしたチアシードを混ぜあわせ、器に盛り付け、大葉をのせて、上からオリーブオイルをかける。
- 6 <In English>
- 7 Soak the Chia Seeds in 1/3 US cup (100ml) water.
- 8 Cut the tomato and onion into bite-sized pieces. Cut Shiso leaves into julienne strips.
- 9 Put the ingredients A: in a blender and process until smooth.
- 10 Combine with the Chia Seeds. Ladle into bowls, and drizzle with the olive oil.
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