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ぶりの照焼き Amberjack Teriyaki レシピ・作り方

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料理レシピ

材 料2人分

  • ぶり

    2切れ(200g)

  • 少々

  • 米粉

    適量

  • 長ねぎ

    1/2

  • 大さじ1

  • (A)たまり醤油

    大さじ1

  • (A)みりん

    大さじ1

  • (A)酒

    大さじ1

  • (A)砂糖

    小さじ1

  • ---English---
  • Serves: 2 servings
  • 2 fillets (7 oz.)

    Amberjack/yellowtail

  • A pinch of

    Salt

  • Adequate amount of

    Rice flour

  • 1/2

    Naga-negi onion

  • 1 Tbsp.

    Oil

  • A: 1 Tbsp.

    Tamari soy sauce

  • A: 1 Tbsp.

    Mirin

  • A: 1 Tbsp.

    Sake

  • A: 1 Tsp.

    Sugar

お料理する上で知っていただきたいこと お料理する上で知っていただきたいこと
ぶりの照焼き Amberjack Teriyaki

米粉を使用したグルテンフリーのぶりの照り焼きです。甘辛ダレが食欲そそります。Gluten Free recipe, using rice flour.

official

作り方

  • 1

    材料です。
    Ingredients.

  • 2

    ぶりに塩をふり、15分以上おいておく。
    出てきた水気をキッチンペーパーでしっかりふきとる。

  • 3

    ぶりの両面に米粉を薄くまぶず。ねぎは4等分に切る。

  • 4

    フライパンに油をいれて熱し、ぶりと長ねぎをいれて中火で両面こんがりと焼く。

  • 5

    合わせたAをいれて煮立て、魚に絡めながらとろみがついてきたところで火を止める。

  • 6

    <In English>

  • 7

    Sprinkle the salt on the Japanese amberjack fillets, and keep for about more than 15 min.

  • 8

    Wipe off the excess water with paper towel.

  • 9

    Coat both side of the Japanese Amberjack with the rice flour.

  • 10

    Cut the Naga-negi onion into 4 pieces.

  • 11

    Heat the oil in a frying pan, and fry the fish and Naga-negi onikon until browned.

  • 12

    Pour the mixture A: into the frying pan, and bring to boil.

  • 13

    Simmer the sauce while coating the fish. When it has thickened, turn off the heat.

きっかけ

管理栄養士 柴田真希さんのレシピです。

レシピID: 1460015314

公開日:2017.01.25

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