白滝やきそば/Shirataki Yakisoba レシピ・作り方
材料(2人分)
- 白滝 300g
- 豚肉薄切り 150g
- 塩・こしょう 少々
- キャベツ 2枚
- もやし 1/2袋(100g)
- にんじん 1/3
- 油 大さじ1
- お好み焼きソース 大さじ4
- 紅生姜・青のり(あれば) 適量
- ---English---
- Serves: 2 servings
- 10 oz Shirataki noodles
- 5 1/2 oz Thinly sliced pork
- To taste Salt and Pepper
- 2 Cabbage leaves
- 3.5 oz Bean sprouts
- 1/3 Carrot
- 1 Tbsp. Vegetable oil
- 4 Tbsp. Okonomiyaki sauce
- *Optional Pickled ginger
- *Optional Aonori seaweed flake
作り方
-
1
材料です。
Ingredients. - 2 白滝はさっとゆでてあく抜きをし、食べやすい長さに切る。
- 3 豚肉は一口大に切って塩こしょうで下味をつける。キャベツは一口大に、人参は半月切りにする。
- 4 フライパンに油をひかずに白滝をいれ、乾煎りをしてしっかり水分をし、一度皿に取り出す。
- 5 フライパンに油をいれて熱し、豚肉を炒める。豚肉に火が通ったら人参をいれて炒め、しんなりしたらキャベツともやしをいれてさっと炒める。
- 6 白滝を戻し入れ、お好みソースを加えて炒め合わせる。味がなじんだら火を止める。
- 7 皿に盛り、紅生姜を添え、青のりをふる。
- 8 <In English>
- 9 Boil the Shirataki noodles to remove harshness in a pot. Cut into bite-size lengths.
- 10 Cut the pork into bite-size pieces, and season with salt and pepper.
- 11 Cut the cabbage into bite-size pieces, and cut the carrot into half-moon.
- 12 Put the Shirataki in a frying pan, and fry until the liquid is gone.Place them on a plate.
- 13 Heat the vegetable oil in a frying pan, and fry the pork.
- 14 Add the carrot and fry until tender. Add the cabbage and bean sprouts.
- 15 Add the Shirataki noodles and the Okonomiyaki sauce.
- 16 Stir-fry until the all ingredients absorb the flavor. Turn off a heat.
- 17 Place in a plate, and garnish with the pickles ginger, and Aonori seaweed flakes.
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Low calorie Yakisoba with Shirataki noodles.